Ja,så absolutt. I en tidligere blogg skrev jeg om hva et smil kan gjøre med oss.
En annen mulighet er å tenke på en tidligere spesiell hyggelig opplevelse. Bruk noen minutter på virkelig å tenke tilbake på hendelsen. Hva du så, hva du følte, hva du hørte. Gå inn i det og føl at du er der igjen. De gode følelsene du hadde den gangen vil komme tilbake med full styrke. Det vil si at du kan bevisst styre tilstanden din til å være akkurat den du ønsker. Ønsker du å være trygg og sterk? Finn tilbake til en situasjon du var dette og gjennopplev det. Følelsene vil komme tilbake:)

Dette er et verktøy du enkelt kan ta i bruk når du har behov for det. Og det fantastiske er at ved å gjøre dette mange ganger, vil følelsene kunne hentes inn raskere for hver gang. Og til slutt på kun sekunder! Forestill deg hvordan dette ville være å bruke før et viktig møte, en viktig presentasjon, før et viktig golfslag e.l.

 

 

Advertisements