Ved å endre din underbevissthet vil du også endre ditt liv 

us-news
28.februar, 2005 hadde hovedoppslaget til US News and World Report følgende overskrift: The Secret Mind: How your Unconscious Really Shapes your Decisions.

Rapporten sa følgendet: Vi er kun bevisste på 5% av våre kognitive prossesser. Mesteparten av våre beslutninger, handlinger og oppførsel er knyttet til 95% av vår hjerne aktivitet som er bortenfor vår bevisste tilstand.

Rapporten er meget tydelig på at vår underbevissthet kontrollerer vår beslutningsprossesser og dermed også våre liv.

Dette skjer fordi vårt bevisste sinn er så opptatt med å tenke på fremtiden eller fortiden. I så måte kan underbevisstheten styre «showet». Vi er ikke bevisste på vår oppførsel og våre tanke prossesser som benyttes i ulike situasjoner fordi det bevisste sinn er så opptatt hele tiden. Det bevisste sinn klarer ikke å legge merke til de ulike mønsterne som kommer fra vårt ubevisste sinn. Det bevisst sinn følger ikke med. På grunn av dette vil 95% av alt vi bestemmer oss for være styrt av det ubevisste sinn.

MEN, den gode nyheten er at du enkelt kan omprogrammere deg selv og endre dine mønster.

Du kan også få hjelp av en utdannet NLP- Coach, som er utdannet på å endre uhensiktsmessige mønstre styrt av underbevisstheten.
us-news

Advertisements