Painful, staying stuckI en såkalt, godt voksen alder, har jeg hevet meg ut i en søken etter en ny karriere.
Jeg vil ha en jobb som gir meg tilfredsstillelse, glede, utfordring, økonomisk frihet. En jobb som ikke bare har kommet «rekende på en fjøl», og som jeg har sagt ja takk til, kun for det var behagelig.
Nei, nå er tiden inne ( og det har den vært altfor lenge!) for å jobbe med det jeg innerst inne har lyst til, det jeg brenner for, som er helt i tråd med mine verdier, drømmejobben. Jobben som ikke føles som en jobb!
DET er målet…, men veien dit er en berg og dalbane av tvil, sikkerhet, frykt, glede, euforisk og deretter pang ned i usikkerheten.
Jeg kjenner på smerten….smerten jeg får når jeg dytter meg ut av comfortsonen, ut i noe ukjent. En smerte så stor at jeg spør meg selv om det er verdt det? Da er det viktig for meg å kjenne på følelsen det vil være å ikke gjøre endring. Finnes det smerte der også? Ja, så absolutt, da kommer kjedsomheten, som jeg nesten blir gal av. Og godt er det å vite at smerten utenfor comfortsonen er ganske kortvarig.
Heldigvis er det for det meste glede underveis, glede for hvert lille skritt i riktig retning. Feire hver minste millimeter, for å få motivasjon og drivkraft hver dag.
Hvilket fremskritt vil jeg feire idag ? Jeg vil feire at jeg har tatt skrittet i å utfordre meg på noe jeg syntes er veldig skummelt. For at jeg skal nå mitt karrieremål, må dette komme på plass!
                                                            GO FOR IT, WOMAN!!
Advertisements