up to 70% offHalleluja, for en vakker morgen!

Morgenturer er det beste jeg vet for tiden. Den tiden på dagen hvor dagen enda ikke har våknet helt, og solen gløtter på vei opp på himmelen.

Jeg vil helst gå alene, eller med andre som vil være stille på deler av turen og søke innover, som det heter;) En nær venninne hadde behov for å være med på morgenturene mine.

Stille gikk vi og hørte på morgenkvikk og vakker fuglesang, og kjente på solen som akkurat var stått opp og varmet våre vinterbleke kinn. Mennesker hastet forbi på vei til trikken. Målet vårt var den nærmeste skogen vi kunne finne, og gå inn i den. Det var ikke store skogen vi trengte, så lenge vi kunne finne mose, jord, trær og natur som kunne hjelpe oss med vårt ”oppdrag”: og få påfyll av glede og energi.

For å forstå hvorfor vi var på #skogsjakt en tidlig morgen, så går jeg tilbake 24 timer.

Vi ( den samme venninnen og jeg) nøt frokost sammen på kafé.

Når nytraktet kaffe og velduftende scones var vel nede der det skulle….sa jeg høyt at jeg følte meg ”flat” ( altså følelsesmessig, ikke fysisk) om dagen. 2015 har vært det store helseåret, hvor 3 av 4 i familien ikke har fungert som ønsket pga. sykdom. I tillegg døde min svigerfar i fjor sommer, som jeg hadde et nært forhold til.

”Ikke noe rart at du føler deg ”flat” , sa min venninne til meg.

Så legger hun til, ”jeg føler meg ”flat”, jeg også.

Så bra at jeg delte hva jeg følte med min venninne. Jeg opplever ofte at flere tenker og føler det samme som meg, når jeg først deler av meg selv.

Hva gjør vi? Vi hadde jo ikke lyst til å gå rundt å føle oss ”flate” som to A4 ark midt i den vakreste årstiden.

Vårprosjektet vårt ble født!!

Hvordan ville vi føle oss ? Og hva kunne vi gjøre for å få til dette?

Begge kjente at naturen var et sted hvor vi kunne hente inn ro og stillhet, og det ville igjen gi oss glede, takknemmelighet og energi.

Hvis du føler at du sitter fast i et problem, så må du selv skape en endring ved å gjøre en fysisk eller mental endring.

Ved å ”stå stille”, og si at du føler deg flat, å sitte fast, sitte fast i gjørma etc…vil ikke føre deg ut av den følelsen du føler.

Den endringen du vil ha, må du skape selv.

Så derfor var vi på jakt i skogen..ikke etter skogens dyr, men etter følelser som ville hjelpe oss ut av det vi følte oss flate av.

Føler du deg flat, så er naturen et fantastisk vidundermiddel. Fullt av naturlig «medisin», som vil være positivt for helsen din.

Jeg ønsker deg en herlig #skogsjakt!

Tenker du at » På #skogsjakt etter gleden» hadde vært den rette inspirasjonen for en du kjenner? Del mailen, så blir hun / han kanskje glad 🙂

Jeg heier på deg:)

Gode tanker sender jeg deg:)

Gry Heidi

 

Advertisements