Er du klar for coaching, men sjonglerer mellom skal eller skal ikke? Tør eller tør ikke?

Coaching høres spennende ut, men også en anelse skummelt, tenker du kanskje.

Tankene surrer og spørsmålene popper opp:

Jeg vet jo ikke hva jeg går til. Hva er det egentlig som skjer? Må jeg grave i fortiden? Er det noen skumle øvelser ? Mister jeg kontrollen ?

I tillegg lurer du på om det er verdt tiden og pengene.

Dette er spørsmål som oftest blir stilt meg når jeg sier jeg er coach.

Til dere som har vært hos coach før: hånden i været de som kjente både spenning og frykt når de gikk til coach første gang.

Jada, her var det mange hender i været !

Du kan puste lettet ut, for det er helt vanlig å føle ubehag og usikkerhet når vi må tilpasse oss nye ting.

Frykt er et tegn på at du vokser og aksepterer livets utfordringer.

 

Så hva lærer du hos meg ? Er det nyttig for deg eller bortkasta tid og penger?

Jeg vet ikke om du vil føle at det er bortkasta tid eller penger …eller begge deler.

Men jeg vet at det er læring fra første minutt hvis du åpner opp og tenker: hva kan jeg lære her? Hva kan være nyttig for meg? Hva kan jeg bruke dette til?

Hvis innstillingen er at dette har jeg hørt før, jeg trenger ikke å endre på noe, jeg gidder ikke å gjøre noe selv for en endring, og du tviholder på gamle tanker og mønstre….da vil du antagelig føle at dette er bortkastet.

Er du den rette for coaching med meg ?

  •  Er du 100 % motivert for endring
  •  Er du klar for å starte samarbeidet med en positiv innstilling
  •  Er du klar for, og innstillt på å jobbe med deg selv for å skape det livet du fortjener og ønsker deg

JA, ja og ja ! Da er det bare å hive seg rundt og ta kontakt!

Hva vil du lære i timene hos meg?

  • Du lærer å lytte til og følge hjertet ditt.
  • Jeg lærer deg det som endret mitt liv, til å bli som jeg innerst inne drømte om. Slik at du kan oppleve det samme.
  • Jeg lærer deg å coache deg selv, slik at du kan bli din egen personlige Coach, hver eneste dag, for resten av livet! Hvor bra er ikke det?
  • Du lærer å hjelpe deg selv i enhver situasjon og utfordring.
  • Du lærer å skape deg den hverdagen du selv ønsker!
  • Du blir din egen sjef i ditt eget liv! ( Hendig når lønna skal diskuteres;)

Hva skjer i en coachingtime?                    2014-05-19 09.57.28

Vi vil sitte her i disse orange, fargesprakende stolene.

Vi prater, ler og det er mulig du ønsker å gråte en skvett.  Humor er en utrolig viktig del av selve coachingen og din utvikling er en spennende reise og en stor glede. Latter åpner opp og får deg ut av tankene dine en stund, og det føles befriende.

For enkelte kunder er det godt å gråte en skvett eller to. Vi er fantastiske, unike mennesker og hva vi føler og hvordan vi reagerer er ulikt. Og det er helt greit ! Å gråte er sunt for kropp og sjel, og med tårene kommer også innestengte følelser ut. Etter tårene kan det komme en følelse av lettelse og ro.

Fokuset vil være på hvordan du har det nå og det du ønsker å endre på, og hva du kan gjøre for å få det livet du ønsker deg. Du vil lære enkle, håndfaste grep du kan ta for å endre livet i den retning du selv ønsker. Enkelte ganger er en kort tur innom fortiden viktig, for å hente frem nyttig informasjon og læring, som du kan bruke fremover i livet ditt.

Du finner svar på det du ønsker gjennom spørsmål og enkle, ufarlige øvelser.

Og du kan slappe helt av- du vil alltid ha full kontroll selv.

Flere av mine kunder og jeg har felles kjente. Kan det bli et problem? Og kan det føles litt rart?

Jeg er taushetsbelagt, så alt mellom oss blir innenfor rommets fire vegger. På fritiden blir ikke våre timer nevnt eller snakket om. Jeg oppfører meg profesjonelt og vil møte deg utenom timene som private Gry Heidi.

Jeg ønsker at du skal skinne som det fantastiske, unike mennesket du er og ønsker ikke at usikkerhet rundt hvordan selve coachingen foregår, skal stoppe deg.

Er det noe mer du lurer på, så send meg en melding på kontaktsiden, eller send en PM på Facebook.

Hvis du ikke er der du ønsker å være i livet ditt, håper jeg du ble inspirert til gå et museskritt frem og gjøre én ting som vil føre deg ut på en vakker sidevei, vekk fra E 18 du går på nå. Nye opplevelser fører til endring og et nytt og betydningsfullt liv. Enten om museskrittet er at du tar kontakt med meg, en annen coach, melder deg på et kurs eller et seminar.

Bestem deg og gjør det innen 5 sekunder, hvis ikke har du rukket å komme på tusen unnskyldninger for å la være. Og da lar du kanskje være?

 

              Gjør det, gjør det, gjennomfør det!

                Ta deg selv på alvor og bli sjef i eget liv!

 Lykke til med ditt livsprosjekt! Jeg heier på deg!

bilde 50

Gode tanker fra Gry Heidi

Advertisements