Jeg er pen nok! Jeg er bra nok! Jeg er god nok til å ta av meg masken og å vise mitt sanne jeg, uten tykt lag med sminke…vise Gry Heidi, akkurat den jeg er for hele verden.

Men slik har det ikke alltid vært for meg!

På ungdomsskolen begynte jeg å legge tykt lag med sminke i ansiktet. For å skjule meg selv.

Jeg husker hvor uekte det så ut, når solen skinte rett på ansiktet mitt. Men uansett var det viktigere å skjule meg selv, den jeg virkelig var, enn å se naturlig ut. Jeg følte jeg trengte å skjule mitt virkelige jeg for andre mennesker. Jeg følte jeg ikke hadde styrke nok til å stå i meg selv…»naken»… foran andre mennesker.

Den jeg virkelig var, var ikke bra nok den gangen.

I mange år følte jeg det slik…jeg ble lykkelig gift og fikk 2 herlige barn, men fortsatt følte jeg at jeg ikke hadde styrke og selvtillit nok til å bare være meg utad. Jeg gjemte meg bak sminken, for der var jeg trygg!

 Jeg var i et «fengsel «!

Jeg tenkte ikke på det da..det bare var sånn.  Men jeg ser det nå i ettertid.

Jeg startet min NLP Coachingutdannelse for 12 år siden.

Helsen skraltet, både mentalt og fysisk. Noe måtte gjøres!

Min vei til å finne meg selv og finne balanse i livet hadde startet!

Som den berømte løken, har jeg målbevisst skrelt av det ene laget etter det andre, og tålmodig bygget opp nye lag som gjør at jeg kan leve et liv i balanse og livsglede.

Nå var tiden inne for å skrelle av laget med sminke og åpne meg selv opp som en blomst.

2016-04-27 12.32.06
«Naken» på kafé! Nydelig – akkurat som den jeg er!

Jeg er nydelig som jeg er! Jeg er praktfull, akkurat som jeg er!

De fleste av oss lever etter sannheter vi laget for mange, mange år siden. Sannhet som ikke hadde noe å gjøre med virkeligheten den gangen og ikke har det idag. Sannheter som den gang ble en rettesnor i hverdagen. En sannhet som ble til en leveregel! Som til slutt styrte livet ditt både bevisst og ubevisst. Og hvis du ikke har gjort noe med den sannheten, styrer den sannsynligvis livet ditt fortsatt.

Ønsker du det?

Er du klar for å endre på din sannhet ?

Her kommer forslag til spørsmål du kan stille deg hvis du vil endre på en sannhet eller to:)

Er denne sannheten viktig nå, i dag?

Hvis ja……Er du 100 % sikker på at det er en sannhet?

Kan en annen sannhet være mer positiv å leve etter?

Kan den gamle sannheten byttes ut med den nye sannheten?

Hvor mange andre ”sannheter” lever du etter?

Skriv de ned, så de ser lyset. Når de kommer «ut» vil de miste litt av kraften, og det er enklere å endre på de…hvis du vil.

Vil du?

Du er det mest verdifulle du har! Du fortjener å leve et liv i kjærlighet og glede!

Kjenner du at dette ville være «midt i blinken» å lese for en du kjenner ? Videresend så hun kan bli inspirert til å jobbe med sine negative sannheter.

Jeg heier på deg:)

P.S. Vil du endre på dine sannheter, finn frem papir og penn og gjør det NÅ…..ikke vent til du har snakket deg bort fra å gjøre det.

Klem

Gry Heidi

LEV FULLT OG HELT HVER DAG! LIVET ER FOR KORT TIL Å LA VÆRE!

 

Advertisements