Hvem

 

Jeg er en sporty, glad jente, som vokste opp med lukt av kugjødsel i neseborene. I min ungdom var jeg aktiv i både langrenn og fotball, og forsøkte meg også på friidrett uten at dette var en videre stor suksess;)

Jeg tok også turen innom både kirkekoret og speider´n. Jeg liker å teste ut nye ting.  Jeg er nysgjerrig av natur, og lar sjelden noe stoppe meg.

Mitt hjerte føler med mennesker og dyr som har det vondt, og for rovdyr som er utrydningstruet og blir drept for egen vinnings skyld.

Jeg har alltid blitt tiltrukket av skogen. Klatre i trær med klissete, brun kvae, som jeg alltid fikk på klærne. Vasse i bekken med glatte, mosegrodde stener ( mang en gang plumpet jeg og ble våt) , lete etter spennende skatter, og jeg passet på å være førstemann til å plukke de aller første liljekonvallene.

For at jeg kan leve det livet jeg ønsker, bruker jeg naturen flittig. For å være helt ærlig er bruken av naturen et bevisst valg, og en del av planen for å leve det livet jeg ønsker.

 Hvordan er det å jobbe med meg?

 Jeg er glad i uttrykket å kalle «spade for en spade». Så derfor jobber jeg ofte mer direkte, enn at jeg går rundt «grøten ”.  På denne måten vil du starte med en gang, og vil allerede etter første time føle en lettelse og glede ved at du er «på vei».

Fokuset vil være på hvordan du har det nå og det du ønsker å endre på, og hva du kan gjøre for å få det livet du ønsker deg. Enkle, håndfaste grep du kan ta for å endre livet i den retning du selv ønsker. Enkelte ganger er en tur innom fortiden viktig, for å hente frem nyttig informasjon og læring, som du kan bruke fremover i livet ditt.

Enkelte ganger vil det gå i kvantesprang og andre ganger vil du tenke at du står bare ”å spinner”.  Alt er like naturlig ! Men det er viktig å huske at det er de små endringene som gjøres hver dag, som til slutt gir de største resultatene.

Tilbakemeldinger fra klienter på meg som Coach er: positiv, tydelig, fokusert. Superlativer som omsorgsfull og humoristisk har også dukket opp. En klient skrev til meg at hun følte seg så glad og lettet, når hun gikk hjem etter endt time.

Flere tilbakemeldinger her

Jeg har drevet mitt eget Coachingfirma i 5 år, hvor jeg tilbyr privat Coaching innen personlig utvikling, helse og Mental Trening. Jeg holder også kurs innen Stressmestring og Arbeidsglede. I tillegg til min Coach utdannelse, har jeg en 2- årig pedagogisk utdannelse. Jeg har gjennomført flere kurs, bl.a. Mindfullness.

For 10 år siden startet jeg på min coaching utdannelse ved The Paradigm Academy, med fullførte kurs;

  • Practitioner Coach
  • Master Practitioner Coach
  • Platinum Practitioner Coach
  • Helse og frisklivscoach

The Paradigm Academy, nylig endret til Nordic Coach NLP Academy, er pr.dags dato den eneste skole i Norge som tilfredsstiller samtlige av kriteriene for godkjent utdanning til helsecoach gjennom Norsk Forening for NLP. I vedtak fra 2009 har Helsedirektoratet godkjent Norsk Forening for NLP (NFNLP) som utøverorganisasjon innenfor helsecoaching.bevis for eksamen-kopi

Øvrig utdannelse:

  • Grunnfag Idrett
  • Grunnfag Fritidspedagogikk
  • First Certificate In English

Flere spennende kurs:

Arbeidserfaring som coach:

Tidligere samarbeidspartnere:

Jeg er underlagt etiske regler og har full taushetsplikt.

Medlem av Norsk Forening for NLP, som er en fagorganisasjon for NLP utøvere, coacher og godkjente helsecoacher.

%d bloggers like this: