Gry Heidi Brun Coaching

I livet har du kun én mulighet til å leve det livet du ønsker.  Hvor mye du enn har lyst, så kan du ikke velge å få et liv ekstra. Det hadde vært helt topp om det var mulighet til å leve det andre livet på en mye klokere måte enn ditt første liv.

Siden du kun har én mulighet, så er det viktig å ta noen stoppSkjermbilde 2016-03-22 kl. 15.50.13 underveis og sjekke opp om du lever som du ønsker.

Stille deg selv noen selvransakende spørsmål, åpen og ærlig.

Hvordan lever du livet ditt ? Lever du som du skulle ønske? Lever du ut dine drømmer? Lever du som du selv har bestemt, ikke etter andres valg?

Er det noe du har lyst til å endre på?

Vi har kun et liv- men det er ditt valg å fylle det med det du ønsker.

Hvis du ser for deg at livet ditt er et påske egg. Det er ditt eget påske egg, ingen andres ! Du skal fylle egget med de lekreste godsaker. Fyller du egget med dine egne favoritter, eller andres favoritter?

For 20 år siden var mitt liv, ikke mitt liv ! Jeg levde gjennom andres ønsker, og tok valg ut ifra hva jeg trodde andre ville jeg skulle velge i livet mitt.

Til slutt stod jeg ved et veiskille hvor valg av veien videre ble avgjørende for lykken og livskvaliteten i livet mitt.

shutterstock_109517921-kopi
Jeg hoppet ut i det ukjente med «sommerfugler i magen»! En blanding av spenning, glede, kriblende, «hjelphvagjørjeg» følelse.

Jeg bestemte meg for å ta det tøffeste og vanskeligste valget; å vokse og endre meg selv. Jeg hoppet ut i det, og ante ikke hva som ventet meg » rundt neste sving» ! Ny læring gav meg ny innsikt, som førte til nye valg.

Dette er det beste valget jeg har gjort for meg selv!

Jeg lever nå et liv som jeg innerst inne selv ønsker å leve. Jeg kjenner mine verdier og vet hva som er viktig for meg, så jeg kan ta valg i livet ut ifra mine egne dypeste, innerste ønsker.

Jeg sier ikke at mitt liv går på «skinner» hele tiden…( og takk for det, for her ligger det viktig lærdom og utvikling),  men nå er det jeg som er sjefen, og jeg vet hva jeg kan gjøre for å justere livet mitt til det jeg ønsker.

 

Kan jeg gjøre det, kan du!

Advertisements
%d bloggers like this: