Privattimer

I rolige og behagelige omgivelser, bortenfor hverdagslivets støy, kan du endelig sette fokus på deg selv. Ja, det er på tide, tenker du kanskje. Det er en menneskerett og ta seg selv på alvor, lytte til seg selv og sette av tid til dette. Å starte på sin egen reise, og skape små og store endringer i livet er helt fantastisk spennende. Og det kan også til tider være en utfordring. Sånn er det med alt som er nytt! Men når det nye, har «gått seg til», som det heter, er dette blitt den nye hverdagen. Men nå er hverdagen mye mer spennende og i harmoni med den du egentlig er. Du lever etter ditt eget hjerte, som veiviser. Du vil skape deg et liv du elsker!

PRODUKTER

1.Bli «sjefen i eget liv»

2. Finn drømmejobben!

3. Livshjulstesten

4. Livs- og helse coach

1. Bli  » sjefen i eget liv»

Bli kjent med deg selv slik at du tar valg i livet utifra hva du vil og er riktig for deg. Vi vil finne dine verdier og ressurser. Vi vil jobbe med mål og hva du vil ha. Vi vil også legge en plan på din vei for å komme dit du vil, og gå den sammen. Livshjulstesten ( se under) er et viktig redskap å ta i bruk, da denne vil være en bevisstgjøring for hvordan du faktisk har det. Du må vite ditt startsted for å komme til mål!

Coachen vil ha som mål å styrke dine egne ressurser og bruke ditt eget potensiale, slik at du oppnår større klarhet i hvem du er, hva du gjør, hvor du skal og hvorfor du vil gjøre det.

 

2. Finn drømmejobben!

Det kan være ulike grunner til at du har behov for å bytte jobb. Det kan være helsemessige grunner eller omstruktureringer på arbeidsplassen. Eller er du en av de som ikke vet «hva du skal bli når du blir stor» ?

Et felles spørsmål er: Hva gjør jeg nå? Du føler du går rundt i en sirkel og mangler retning. Før vi vil starte med å finne retning, vil fokuset være på hvem du er, hvilke verdier du har ift. jobb, kolleger etc., hvilke ressurser, kvaliterer og evner har du. Ja, en total kartlegging av deg som person.

Deretter vil du skrive og visualisere deg drømmejobben din, og vi vil legge en plan på hvordan du kan komme dit. Hva har du behov for? Har du behov for ny lærdom? Eksterne ressurser?

Coachen vil ha som mål å styrke dine egne ressurser og bruke ditt eget potensiale, slik at du oppnår større klarhet i hvem du er, hva du gjør, hvor du skal og hvorfor du vil gjøre det.

 

3. Livshjulstesten

» Ser du ikke skogen for bare trær » ?  Testen som gir deg oversikt!

Å føle seg stresset er en vanlig følelse for de fleste i dagens samfunn. Det er så mye vi vil være med på, må følge med på, henting av barn og deadline på jobben. Det føles som alt topper seg på en gang! Kjenner du igjen følelsen, så les videre!

Kjenner du at livet ikke er helt som du ønsker deg om dagen, du kjenner stresset, men kan ikke helt sette fingeren på hvor og hva som er galt ? Du ønsker å finne ut hva som ikke er på plass, for å få balansen tilbake i livet ditt. Er svaret ja på dette, så er dette produktet perfekt for deg!

Livet vårt er delt opp i deler og hver del representerer en viktig del av vårt liv. Disse delene henger naturlig nok sammen, slik at en ubalanse i en del vil påvirke de andre delene. Er det noe galt på jobben vil dette påvirke andre deler av livet ditt, som. f.eks.delen forhold.

Du har kanskje hørt før:  «det gav meg en ro bare å få et svar>> Det er ingen god følelse å gå å kjenne på at noe er galt, men du vet ikke hva som er galt. Testen gir deg en trygghet og ro på at du VET hva som skaper ubalanse….bevissthet er det første skrittet i retning mot den hverdagen du ønsker.

Å se «skogen for bare trær»

Når du står midt i en som oftest for travel hverdag, er det ikke så lett å se hfile7511338671948va som er i ubalanse. Ved å ta «en helikoptertur» vil du se ditt liv fra en annen synsvinkel og få en oversikt. Da er det mulig å kunne se hvor utfordringen ligger, og hva dette er. Avstanden gir deg også et pusterom fra «livet ditt», og du vil enklere kunne se løsninger, slik at du kan jobbe mot det livet du ønsker deg.

Coachen vil ha som mål å styrke dine egne ressurser og bruke ditt eget potensiale, slik at du oppnår større klarhet i hvem du er, hva du gjør, hvor du skal og hvorfor du vil gjøre det.

4. Livs- og helse coach

Jeg har alltid hatt stor glede av å bli kjent med nye mennesker. Interessen ligger i hvem du egentlig er ? Hva er grunnen til at du gjør det du gjør? Hva er motivasjonen for dine valg? Dette har ofte ført til unike samtaler hvor samtalepartner føler å bli hørt og tatt på alvor.2014-05-19 09.57.28

I perioder når utfordringene banker på, er det godt å dele tanker og bekymringer med en kjent og nær venn. Men enkelte utfordringer i livet er det godt å kunne dele med utenforstående, som ikke kjenner deg fra før. En profesjonell person som har fokus på akkurat det DU ønsker. På hva DU vil og kan gjøre. På å finne DINE ressurser og verdier. Og hva er DIN vei videre?

En samtale med en profesjonell Coach vil være annerledes enn med en god venn. Se punkter under:

  •     Hvor ofte skjer det at du føler at noen virkelig lytter til deg? Uten at de er opptatt av å tenke på hva de skal svare, før du er ferdig med det du ønsker å si? Jeg lytter aktivt uten å ha hodet fullt av mine egne tanker- dette fører til at du føler å bli tatt på alvor og har en verdi.
  • Jeg hjelper deg til å få oversikt og se retningen på hvor du vil.  Vi utarbeider skreddersydde planer og strategier, som fungerer i din hverdag. Jeg er der som en støttespiller og sparringspartner hvis du ønsker å gi opp, og du har en å gå sammen med på veien mot mål.
  • Du er unik! Med spesialdesignede og virkningsfulle spørsmål hjelper jeg deg til å finne de svarene som er viktige og riktige for deg.

 

 

 

 

 

 

Advertisements
%d bloggers like this: