Referanser

Oslo, 13.jan.2015

» RødTråd Coaching v/ Gry Heidi Brun har stor kunnskap om sitt fagfelt og en dyktig måte å tilnærme seg problemstillinger på. Hun viser innsikt og tydelighet og det ble derfor enkelt for meg å se mine egne sperrer og uvaner. Hennes behagelige vesen og bestemthet skapte atmosfære for å tørre å trekke frem det som er både sårt og litt vanskelig å snakke om. Takk for hjelpen!»

Klem, Nina

 

Drammen 15. September, 2014

Tusen takk!
Gjennom kyndig coaching, visualiseringsteknikker og affirmasjoner, hjalp Gry-Heidi meg å nå målet om jobbytte. De fysiske omgivelsene på det nye arbeidsstedet, kollegaer, arbeidsform og jobbinnhold har ganske så mange likhetstrekk med visjonen jeg skapte og fokuserte på i mitt hode, lenge før jobben kom på stilingsmarkedet. Da jeg ble oppmerksom på dette følte jeg bare WOW… DET FUNKER! Coachingen hjalp meg å definere, beskrive og levendegjøre målet om ny jobb, og enda bedre… jeg kan bruke teknikken på andre områder i livet mitt også 😉
Så takk igjen, Gry-Heidi. Du har gjort en god jobb!

Åshild

Oslo, 3.2.2014

Jeg har gått hos Gry-Heidi i ca ett år og har hatt stor nytte av det, både jobbmessig og i privatlivet. Hun er veldig flink til å få meg til å resonnere meg frem til de løsninger som er best for meg, ved å rettlede meg på en god måte.

Jeg har en lederstilling i et programvareselskap, og jobber både med personalet internt og eksterne kunder. Mye av det jeg har jobbet med hos Gry-Heidi, har jeg kunnet bruke i min stilling.

Jeg er over middels opptatt av golf, og coachingen har hjulpet meg også her. Gry-Heidi har lært meg mange teknikker/ressurser som jeg kan bruke for å fokusere på de riktige tingene når jeg er ute på golfbanene. De samme verktøyene bruker jeg når også i jobb- og privatlivet.

Jeg kan anbefale Gry-Heidi på det varmeste.

Terje (47)

Jeg kan si som et referat at coachingen ga meg større egenverdi med tanke på å «se meg selv» og selv jobbe for å endre hverdagen der jeg ønsker det.

Jeg var svært fornøyd med coaching hos Gry-Heidi og anbefalte henne til en venninne (som også har hatt vellykkede timer hos henne).

Hvis jeg ønsker flere timer coaching, vil jeg uten tvil kontakte Gry-Heidi igjen.

Hilsen Gitte

Advertisements

5 thoughts on “Referanser

 1. Å ha en som kunne lære meg forskjell mellom fakta og selvkritikk, vise meg nye muligheter og løfte blikket opp og fremover var en uvurderlig hjelp når jeg ville nøste opp og finne ut av utfordringene i livet mitt. I møtet med Gry-Heidi fikk jeg sparringspartner som holdt meg til saken, ga meg oppgaver og ikke minst tro på at jeg skulle klare å gjennomføre. Reisen ble litt som den berømte løken, og takket være Gry-Heidi ble jeg hele tiden guidet fremover til å tenke nye tanker og stadig avdekke nye lag. Takk for følget Gry-Heidi, uvurderlig støtte og hjelp!! Gratulerer til alle de andre som også velger å jobbe med deg 🙂

  Hilsen Anne M. Hamang
  Asteri Aktivitet & Helse

  Lik

 2. NLP og møtet med Gry Heidi Brun kom som alt annet i universet, til rett tid.

  Coaching hos Gry Heidi ga meg det løftet jeg trengte for å snu ting i livet mitt, som tidligere har stengt for flyt og balanse. På sin myke, men også direkte og klare væremåte ga hun meg hjelp og innsikt til å gjøre endringene. Jeg lærte teknikker jeg kan bruke i forhold til min egen utvikling og også i forhold til hvordan jeg kan hjelpe og løfte mennesker jeg jobber med som Auraformidler™.

  Takk for gode samtaler og fine turer Gry Heidi ♥

  Kristine Blomqvist
  Auraformidler™ og Bachterapeut BFRP

  Lik

 3. BEKREFTELSE
  Deres ref.: Arkivkode: Dato:
  23.03.2011
  TILBUD OM COACH PÅ MARIEHAVEN BO- OG BEHANDLINGSSENTER
  Jeg ble via Frivilligbørs informert om NLP coaching via Gry-Heidi Brun, der vi ble enige om at hun skulle kontakte meg høsten 2010. Mariehaven bo- og behandlingssenter er et sykehjem i Bærum kommune med til sammen 72 beboere og rundt 100 ansatte, og huset sto innflyttingsklart i april 2009.
  Min stilling som kultur- og miljøarbeider er å skape Mariehaven til et levende sted å være, med stor bredde av tilbud til både beboere og ansatte. Jeg ble kontaktet høsten 2010 og vi ble enige om et tilbud til ansatte om Coaching av Gry-Heidi Brun. Hun fikk låne et egnet lokale og flere ansatte benyttet seg av tilbudet. Noen var hos henne kun et par ganger, andre var til flere timer. Undertegnede var selv hos coach kun to ganger. Dette skyldes i stor grad at det var vanskelig for meg i en travel hverdag å få ryddet tid til dette. Mine to ganger hos henne var meget interessant, det var nye måter og tenke på og metoder for å kunne se løsninger som var helt nye for meg. Jeg vil også si at Gry-Heidi er en meget tillitsvekkende person som viser stor faglig innsikt og interesse for sitt arbeid. Det er jo med på å skape trygghet og trivsel.
  Jeg har fra en kollega som var til coaching flere ganger noen stikkord: ♦Coaching var skummelt og ukjent, men viste seg å være trygt og givende ♦Coach tydeliggjorde selvfølgelighetene og så muligheter for å gjøre noe, jeg så muligheter for endringer ♦Coachingen har gitt meg større trygghet ifht valg jeg gjør og gitt meg mot til å gjøre noe med de. Vi ser at coahing kan være et godt verktøy ifht ulike problemstillinger og ønsker Gry-Heidi lykke til i sitt virke som coach.
  Vennlig hilsen
  Trine Lippestad kultur-og miljøarbeider
  Besøksadresse:
  Dønskiveien 46 Gjettum
  Postadresse:
  1304 Sandvika http://www.baerum.kommune.no
  Org. nr. 974 554 054
  Tlf: 67 50 81 00 Faks: 67 50 81 01
  BÆRUM KOMMUNE
  MARIEHAVEN BO- OG BEH.SENTER

  Lik

 4. Jeg har hatt gleden av å benytte AnneogMEG for avdelingen innen proaktiv selvledelse. AnneogMEG er dyktige og originale i sin Workshop og ga oss alle gode refleksjoner og bevistgjøring. De er positive, entusiastiske og inspirerer oss både med sin fremføring og til å jobbe i arbeidsgruppene. De har hatt veldig god oppfølging i etterkant.

  Jørgen G Michelet
  Finansdirektør
  Veidekke ASA

  Lik

 5. Det å ta i mot coaching, kan være både skummelt og sitte langt inne. Men jeg vil anbefale alle å ta timer hos Gry Heidi. Hun fikk meg til å tenke over hvordan jeg takler vanskelige situasjoner og ga meg gode verktøy til å møte dagen på en bedre måte. Hun er positiv og fikk meg til å føle meg trygg. Tusen takk!

  Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: